Reteta de desert austriac

de dantes in Prajituri, 20 Sep 2022 | 9264 vizualizari

 

 Reteta de desert austriac este delicioasa si se prepara rapid.
Pentru reteta de desert austriac sunt necesare ingredientele: oua, unt, lapte, zahar si faina.

 

INGREDIENTE

  • Iata care sunt ingredientele pentru reteta de desert austriac
  • 7 buc oua
  • 80 gr zahar
  • 2 linguri faina alba pentru prajituri
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 50 gr unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura coaja de lamaie
  • 10 ml esenta de vanilie Bourbon
  • 2 linguri zahar pudra
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de desert austriac:

Iata cat de simplu se prepara Reteta de desert austriac:

Se separa albusurile de galbenusuri si se bat impreuna cu zaharul pana se intaresc si se adauga galbenusurile, faina, amidonul, coaja de lamaie si esenta de vanilie, pe rand si le amestecam usor cu ajutorul unei spatule.   

Se unge tava cu unt si se adauga cele 3 linguri de lapte si se toarna compozitia pe trei randuri.                                                      

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180°C si se coace circa 15 minute. Se scoate tava si se lasa la racit si pudram cu zaharul pudra.

     Vezi si reteta de Prajitura rapida cu iaurt si banana 

            

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de desert austriac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa cu dovleac si glazura de ciocolata